Spökbåt i Höganäs Hamn!

Vid kolkajen i Höganäs ligger det en spökbåt som är dit bogserad efter ett haveri utanför Viken. det sägs att det spökar efter mörkrets inbrott så besök båten när det är ljust, båten är en gammal bogserbåt.
 
Båten är ett redigt fint vrak värt ett besök... Men inte efter mörkret.
Var försiktig Kullamannen.
 
Reklam!

Tid att boka trädgårdsbesök för nästa år i Viaköp Trädgård, Bussresor, mindre sällskap o enskilda besök bokas genom vår hemsida www.viakoptradgard.se Besök  vår Planskola och Trädgården öppnar den 1/5 kl 10,oo-16,oo.                         Övriga öppettider måndag – fredag 10-18 lördag 10-14.            Bygger & anlägger och förvaltning/skötsel av trädgård/fastighet.
Designer/trädgårdskonstnär; Gert-ÅkeYamdee Andersson.

 

World Aids Day!

World Aids Day. 1dec. Idag har jag tänt ett ljus för alla de som bara försvann utan att man fick veta eller vara delaktig i deras öde, det var som att släcka ett ljus. Tack Jonas för din film *Torka aldrig tårar...* Den gav mig alla svaren. Tänd ni också ett ljus till deras minne som bara försvann i en svart liksäck med en etikett med farligt avfall.
Word Aids Day uppmärksammas inte i våra dagstidningar MEN kanelbullens dag skrivs det spaltmetrar om. Vart är vi på väg.....????
http://www.youtube.com/watch?v=HiB7Be0wNsg
Ha en fin dag o tänk på våra saknade vänner:: Kullamannen