Bojkotta KINA!

Jag uppmanar alla att bojkotta alla Kinesiska företag som inte tar avstånd av denna fruktansvärda behandling av djur som dessa Kaniner som man drar av deras päls som sedan vävs till kläder (angora) . Bojkotta även Asiabutiker som har varor från Kina, välj bort de varorna o uppmana butikerna att inte importerar varor från detta barbariska land. Bilden är lånad av Sydsvenskan.
Kullamannen Bojkottar Allt som har samröre med Kina, företag, varor, Kineser som inte tar avstånd till detta barbariska beteende mot Djur o mäniskor. 

Dax att sätta ner foten!

Nu får det vara nog, dags att sätta ner foten. Vårt land är ett rikt land, får man höra från våra politiker o det vet de säkert bättre än jag. Vi tar in en mängd flyktingar o ger dem bidrag, bostad o jobb, det har jag inte så mycket att invända mot, MEN det får inte inskränka på våra egna medborgare, vi måste se till att våra egna medborgare får mat o tak över huvet o jobb, det visades på sydnytt att Helsingborg slänger ut sina medborgare ut på gatan o t.o.m de frivilliga som delar ut mat får göra detta på gatan, Jag skulle inte vara stolt att vara Helsingborgare.
Jag har mailat till min kommun (Höganäs) vad de gör för deras medborgare som inte har mat o tak över huvet, väntar på svar.
Jag uppmanar alla att göra detsamma i era kommuner.
Tips till kommunerna, vi har ingen milliter längre, så det finns en massa tält med värme i, låt hemvärnet o lotta kåren sköta dessa tältlägren, de har erfarenhet av detta, som tex. i Helsingborg som inte har några lokaler för de hemlösa, så bygg upp ett läger vid Kärnan eller i stadparken o ge dem lite värme o mat.
Mbh Kullamannen
Ps. kullamannen är för mångfald. Ds
 

Thailand, jag längtar!

Längtan blir stor när man sköls med bilder från vännerna i Thailand om elefantfestivalen i Surin o andra evenemang som pågår just nu, jag måste försöka att åka till nästa år.

Höganäs, *Kaptenens Trädgård*

Kaptenens trädgård i Höganäs http://www.hoganas.se/Documents/Inv%C3%A5nare/Bygga,%20bo%20och%20milj%C3%B6/Parker%20och%20natur/Kaptenens.pdf  är en park intill gruvtorget o väl värt ett besök.
 
Höganäs är en stad som blandar gammalt o nytt på ett i en fin harmoni, staden med den längsta kusten, sandstränder o klippor, man är stolt att vara Höganäsare.