Vårtäcken i trädgården.

   Är våren på gång ?? 

Hej Gardenlovers.

Jag tog mig en runda i trädgården i dag och jag trodde att jag kommit fel eller att jag tagit fel på datum, för här skjuter det på som om det våre vår. Julrosorna blommar för fullt, och till ock med en pärlhyasint blommar, fast lite frostskadad upptill och kanske lite blek.  Snödropparna står i knopp och väntar på lite sol och några fler plussgrader. Det är några rosor som har överlevt vintern !!!!! och blommar fortfarande, med några friska knoppar.
Fåglarna frossar i maten vi laggt ut och vi köpte lite späck till dem, men det tog vår Pilgrimmsfalk hand om, han tog både späck och den stör vi spika upp späcket på, annars är det mäst Pilfinkar, Talgoxar. Blåmes, Rödhake, Gråsparv, Skator, M.flera och fasan.
  Bambun är friskt grön och palmer och bonsey likaså. Innergården får sin beläggning nu, vi lägger vit ölandssten och kullersten, där vi skall köra med bilen, så jag ser framemot att vi blir klara med detta fram till våren.
Gör nu en kaffekorg och gå ut i trägården, på ett lugnt ställe och njut, solen har börjat att värma så ut och njut av den.
Ha de i väntan på våren.
Mvh gert.