Råbocka nakenstrand.


Råbocka nakenstrand i Ängelholm, det ser öde ut, men i sanddynerna pågår aktiviteter. nu när solen och värmen är på sitt bästa humör gäller det att man har regäla skydd med sig.
Ha de i sanddynerna. kullamannen. ps finns länk till sentry.ds.

Kenny Jönsson lägger av.

Ängelholm i chock kenny jönsson lägger av, ena dagen glädje när koenigsegg köper saab, nästa dag lämnar kenny rögle, man vet ju inte om det är på grund av detta han sluta med tanke på vad han skall göra efter han slutat i rögle, nämnligen tvätta bilar. Vi får tacka kenny för det han har gett oss genom åren och lycka till.

Ha det bäst hälsar gert.

Koenigsegg köper Saab.

Koenigsegg köper Saab.

Hämtat från SVT.se.
Klockan 14.15 sänds regeringens presskoferens på webben.
Hade.gert.

Sommar chop.


Jag vill ju inte gå såhär under sommaren, fast jag skulle inte ha något emot det, men andra kanske inte gillar nakenheten, så jag gjorde några små iköp inför sommaren.

Björn Borg kallingar är ju alldrig fel.

Köp tre och betala för två, lyder däras reklam och det passa mig bra.

Kortbyxor med bra fickor.

Skor blev det två par.

Helly Hansenskor passar bra för båten eller blöta trädäck.

Lite sommardoft från Jean Paul Gaultier sitter bra.
Ha det bäst hälsar gert.

Tro är viktigt i mitt liv

TRO, vad är det? Vem skall man TRO på? Vad skall manTRO?  Varför skall man TRO? Är det viktigt att ha en TRO? m.m. Tänk efter och ni upptäcker genast att frågetäcknen bara blir fler och fler ??????????????
Vad är TRO? Om jag viste det skulle inte frågorna hopa sig, men att ha en TRO är viktigt och min TRO är inte religös utan det är en TRO på livet och kärlen till livet och vad betyder det? Att TRO på livet är att ta reda på min tillhörighet och jag tillhör det ekologiska systemet som allt liv på denna planet gör och de som framhäver att det är Guds skapelse kanske borde forska lite i livets gåtor. Att ha en TRO på Gud är bättre än att inte ha någon TRO.............
TRO på kärleken vad är det? Kärleken är något som står över allt och alla, och svårt att kunna ge eller taga emot. Vad fodras för att kunna ge kärlek? För att ge kärlek är en proses inom en själv som man måste försöka att ta sig igenom och liksom TRO så radas ??????-täcknen upp sig, man måste kunna älska sig själv för att kunna älska andra, gör som jag, forska i dig själv och det har jag gjort i hela mitt liv.
Jag vill att ni nu setter er och lyssnar till Marie Fredriksson låt om TRO och tänk på vad är livet.


Ha det bäst hälsar gert-åke.

katten Fatgo

Katten Fatgo spelar piano.
Ha det kul hälsar gert.